Ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ, Kendrick Perkins, έριξε «καρφιά» κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο με αφορμή το μη μαρκάρισμα του Jimmy Butler από τον Έλληνα παίκτη στην ήττα των Bucks από τους Heat. Το όλο θέμα έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις και ο «Greek Freak» έχει ακούσει πολλά.

Ο Butler οργίασε στο ματς και φόρτωσε με 40 πόντους το καλάθι της ομάδας του «Greek Freak». Ο Γιάννης ρωτήθηκε μετά το ματς γιατί δεν μάρκαρε εκείνος τον Butler και είπε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί του έγινε αυτό το ερώτημα και ότι δεν υπήρχε λόγος να το κάνει.

Αμέσως άρχισε να ακούει τα εξ αμάξης από παλαίμαχους παίκτης, που θεωρούν ότι ο Αντετοκούνμπο έπρεπε να ζητήσει να αναλάβει τον Butler, καθώς ανακηρύχθηκε Κορυφαίος Αμυντικός της φετινής σεζόν.

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ και πρωταθλητής με τους Cavaliers το 2016, ο Richard Jefferson… έκραξε τον Γιάννη μετά το ματς Bucks – Heat, ενώ αμέσως μετά το… όπλο του σήκωσε κατά του Αντετοκούνμπο και ο παλαίμαχος μύθος του ΝΒΑ, Isaiah Thomas.

Στην λίστα προστέθηκε χθες και ο Kendrick Perkins.

Ο βετεράνος παίκτης και νυν τηλεσχολιαστής, μίλησε στην εκπομπή «Get Up» και έριξε «μπηχτές» κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ειδικά για την ανακήρυξή του σε Καλύτερο Αμυντικό της χρονιάς.

«Είσαι ο καλύτερος αμυντικός της χρονιάς. Είσαι εκείνος για τον οποίο μιλάει όλος ο κόσμος. Εκείνος που μαρκάρει από τον «άσο» έως το «πεντάρι». Εγώ δεν έχω δει τον Γιάννη να μαρκάρει κανέναν. Αυτή είναι η ιστορία του όλη τη σεζόν κάθε φορά που αντίπαλος παίκτης αναλαμβάνει δράση. Δεν βλέπω τον Γιάννη να το παίρνει πάνω του» τόνισε ο Kendrick Perkins και συμπλήρωσε:

«Εχω παίξει πολλούς σπουδαίους παίκτες. Και έχω βρεθεί σε σειρά που έπαιζε ο Lebron James εναντίον του Kevin Garnett. Και ο Kevin Garnett είχε πει στον Doc Rivers, «άσε εμένα να τον αναλάβω». Και εκείνη τη χρονιά ήταν καλύτερος αμυντικός της χρονιάς. Όταν είσαι ο καλύτερος αμυντικός της χρονιάς και ο σταρ της ομάδας σου, το παίρνεις πάνω σου. Ο Γιάννης δεν τα πήγαινε καλά στην επίθεση, οπότε το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει ήταν να μαρκάρει τον Jimmy Butler. Αν το δούμε από την αντίθετη πλευρά, αν ο Jimmy Butlerέπρεπε να μαρκάρει τον Γιάννη, ποντάρω ότι ο Jimmy Butler θα έλεγε στον Erik Spoelstra ότι «τον έχω»».

Στο πάνελ ήταν και ένας άλλος παλαίμαχος σταρ του ΝΒΑ, ο πολύς, Vince Carter ο οποίος πήρε κι αυτός το μέρος των επικριτών του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τόνισε ότι ο Έλληνας παίκτης έπρεπε να βγάλει τα κάστανα από τα φωτιά και να μαρκάρει τον Butler ειδικά στο τέλος.