Τα πράγματα φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολα για τον Miles Bridges, καθότι έρχεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες που σχετίζονται με περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, αλλά και κακοποίησης ανηλίκου. Συγκεκριμένα πριν από περίπου 20 μέρες ο άσος των Hornets επιτέθηκε στην γυναίκα του, με συνέπεια να συλληφθεί και στην συνέχεια να αφεθεί ελεύθερος, πληρώνοντας εγγύηση 130.000 δολαρίων.

Βέβαια τα περιστατικά αυτά είχαν συνέχεια, καθότι όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο ESPN o Aμερικανός παίκτης επιτέθηκε στην γυναίκα του μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών. Μάλιστα η βίαιη αυτή συμπεριφορά του μπορούσε να οδηγήσει σε βαρείς τραυματισμούς ή ακόμη και θάνατο των παιδιών συνεχίζει το δημοσίευμα.

Τέλος ανακοίνωσε εξέδωσε κι η ομάδα του οι Charlotte Hornets, οι οποίοι δεν θέλησαν να τοποθετηθούν ουσιαστικά επί του θέματος μέχρι να ξεκαθαρίσει η έκβαση της υπόθεσης. 

Αναλυτικά: “Γνωρίζουμε για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Miles Bridges. Είναι σοβαρές κατηγορίες και συνεχίζουμε να εξετάζουμε την υπόθεση. Για την ώρα δεν έχουμε να κάνουμε κάποιο επιπλέον σχόλιο”,