Ακόμα μία βραδιά “γεμάτη” στο θέαμα από το “μαγικό” κόσμο του ΝΒΑ στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων για το πολυπόθητο “restart” του πρωταθλήματος. 

Παρά το γεγονός πως οι Los Angeles Lakers δεν ήταν πλήρεις και είχαν απώλειες κόντρα στους Washington Wizards κατάφεραν να φτάσουν εύκολα στη νίκη με σκορ 123-116. Για τους “Λιμνανθρώπους”  ξεχώρισε ο J.R. Smith που σημείωσε 20 πόντους ευστοχώντας σε 6/7 τρίποντα, ενώ παράλληλα μάζεψε και 5 ριμπάουντ. Για τους Wizards που παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων ξεχώρισε για άλλη μια φορά ο Rui Hachimura με τους 19 πόντους που πρόσθεσε για την ομάδα του.

Οι απουσίες των οι LeBron James, Anthony Davis, Dwight Howard και Kyle Kuzma, δεν εμπόδισαν τους Lakers να επικρατήσουν, καθώς έτσι φάνηκε το “βάθός” του πάγκου τους. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε μάλιστα 22 λεπτά σημειώνοντας 9 πόντους και μαζεύοντας 7 ριμπάουντ.

Σε ένα συναρπαστικό ματς που έληξε 106-102 υπέρ των Sacramento Kings κόντρα στους Los Angeles Clippers, η ομάδα του Luke Walton έφτασε σε μία φοβερή ανατροπή με “όπλο” της τα εύστοχα τρίποντα και την εξαιρετική της παρουσία στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού.

Για τους Kings ξεχώρισε ο Bogdan Bogdanovic που σημείωσε 21 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ και ευστόχησε σε 4 σουτ τριών πόντων, αλλά και ο Buddy Hield με τους 17 του πόντους και τα 8 ριμπάουντ που μάζεψε. Από την άλλη, οι Clippers που δεν διαχειρίστηκαν σωστά την κατάσταση του παιχνιδιού στο τέλος του, είχαν σε καλή βραδιά τους Paul George και Marcus Morris με 19 και 18 πόντους αντίστοιχα.

Ζορίστηκε αλλά κατάφερε να νικήσει η ομάδα των Utah Jazz κόντρα στους Brooklyn Nets με 112-107. Έχοντας σε πολύ καλή βραδιά τον Rudy Gobert με 20 πόντους και 7 ριμπάουντ έφτασαν να υπερασπιστούν το υπέρ τους σκορ, παρά την “αντεπίθεση” των Nets στο τέλος. Από την άλλη οι Brooklyn Nets είχαν για άλλη μια βραδιά σε εξαιρετική κατάσταση τον Caris LeVert που σκόραρε 23 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ. Άξιος συμπαραστάτης τελειώνοντας το ματς μάλιστα με “double double” με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν ο Jarrett Allen.

Σε ένα πολύ όμορφο ντέρμπι, οι Orlando Magic κατάφεραν στο τέλος να επικρατήσουν επί των Denver Nuggets με 114-110. Με “οδηγό” τους τον Gary Clark που τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους και 3 ασίστ “λύγισαν” την αντίσταση των Nuggets. Για την ομάδα του Michael Malone ξεχώρισε ο Jamal Murray με τους 23 πόντους που σκόραρε. 

Τέλος, οι Milwaukee Bucks και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να παρουσιάσουν θετικά στοιχεία και έφτασαν με συνοπτικές διαδικασίες στην ήττα από τους New Orleans Pelicans με σκορ 123-104 παρά την “τριαντάρα” του “Greak” Freak.

Ο Έλληνας σταρ των “Ελαφιών” “σταμάτησε” στους 30 πόντους και τα 8 ριμπάουντ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε μόλις 4 λεπτά μετρώντας 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Για τους “σαρωτικούς” Pelicans ξεχώρισε ο “μπομπέρ” J.J. Redick με τους 20 πόντους και τα 4 εύστοχα τρίποντα που σημείωσε.

Αναλυτικά:

Los Angeles LakersWashington Wizards 123116

 

Los Angeles ClippersSacramento Kings 102106

Brooklyn NetsUtah Jazz 107112

Denver NuggetsOrlando Magic 110114

Milwaukee BucksNew Orleans Pelicans 103124