΄Εντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στους Φιλαδέλφεια Σίξερς. Συγκεκριμένα χρησιμοποίησαν τον όρο της αμνηστίας και άφησαν ελεύθερο τον Έλτον Μπραντ, την ίδια μέρα συμφώνησαν με τον Νικ Γιανγκ, ενώ στη συνέχεια άφησαν ελεύθερο τον πρώτο σκόρερ τους Λου Ουίλιαμς.

Συγκεκριμένα οι Σίξερς χρησιμοποίησαν αρχικά τον όρο της αμνηστίας με τον Έλτον Μπραντ κάτι που σημαίνει ότι θα πληρώσουν κανονικά τα 18 εκατομμύρια του συμβολαίου του έμπειρου φόργουορντ, όμως αυτά θα αφαιρεθούν στη συνέχεια από το σάλαρι καπ της ομάδας. Ο Μπραντ θα είναι ελεύθερος στις 11 Ιουλίου. Τη φετινή σεζόν ο Μπραντ είχε σε 60 αγώνες 11 πόντους και 7.2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, ενώ στα πλέι – οφ είχε 8.6 πόντους και 4.6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Στη συνέχεια οι Σίξερς αφού είχαν αρκετό χώρο στο σάλαρι καπ μπορούσαν να κάνουν πιο εύκολα τις κινήσεις τους και η πρώτη που έκαναν ήταν να συμφωνήσουν με τον Νικ Γιανγκ για συμβόλαιο ενός χρόνου, έναντι 6 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Γιανγκ ξεκίνησε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τους Ουίζαρντς, ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε με ανταλλαγή στους Κλίπερς και είχε 14.2 πόντους ανά παιχνίδι.

Μέσα σε όλα αυτά την ίδια μέρα αποχώρησε μετά από 7 χρόνια από τη Φιλαδέλφεια ο Λου Ουίλιαμς, ο οποίος όλα αυτά τα xρόνια είχε μέσο όρο καριέρας 11.3 πόντους., ενώ τη φετινή σεζόν είχε 14.9 πόντους ανά παιχνίδι.