Πυρά δέχεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από πολλές κατευθύνσεις μετά τα όσα είπε σε δηλώσεις που έκανε έπειτα από την ήττα των Bucks από τους Miami Heat. Ο Jimmy Butler οργίασε απέναντι στα «ελάφια» στο παιχνίδι και φόρτωσε με 40 πόντους το καλάθι της ομάδας του «Greek Freak».

Ο Ελληνας παίκτης, που ανακηρύχθηκε κορυφαίος αμυντικός του ΝΒΑ ρωτήθηκε από δημοσιογράφο μετά το παιχνίδι αν θα έπρεπε να αναλάβει εκείνος το μαρκάρισμα του Jimmy Butler.

O «Greek Freak» απάντησε πως δεν έπρεπε να τον μαρκάρει και μάλιστα τόνισε ότι απορεί με αυτή την ερώτηση.

Αμέσως ο Ελληνας παίκτης έγινε στόχος.

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ και πρωταθλητής με τους Cavaliers το 2016, ο Richard Jefferson… έκραξε τον Γιάννη με σχόλιο που έκανε στο twitter και ανέφερε: «Σε ρώτησε γιατί είσαι ο αμυντικός της σεζόν και ο Μπάτλερ έκανε ρεκόρ καριέρας με 40. Η ερώτηση μου είναι γιατί εσύ τον ρώτησες για ποιο λόγο έκανε αυτή την ερώτηση»!

Λίγο μετά το όπλο του σήκωσε κατά του Αντετοκούνμπο και ο παλαίμαχος μύθος του ΝΒΑ, Isaiah Thomas, o οποίος ανέφερε σε καυστικό σχόλιο που έκανε στο twitter: «Σαν μαχητής και κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς, είναι δουλειά σου να πάρεις αυτή την ευθύνη. Ξέρω πως ο Marcus Smart, o Avery Bradley, o Kawhi (σ.σ.: Leonard) δεν θα έλεγαν τίποτα και απλά θα τον μάρκαραν». 

 

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ THOMAS

 

 

 

OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ