Στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/11), θα διεξαχθεί, για το πρωτάθλημα του ΝΒΑ, ο αγώνας μεταξύ των Μπρούκλιν Νετς και των Μιλγουόκι Μπακς. Εκεί θα έχει την… τιμητική του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος δείχνει να έχει γίνει αντικείμενο θαυμασμού μεταξύ των Ελλήνων των Ηνωμένων Πολιτειών. Για χάρη του, κυρίως, θα πραγματοποιηθεί, στο πλαίσιο του εν λόγω παιχνιδιού, ελληνική βραδιά, κατά την οποία ετοιμάζεται για τον ίδιο ένθερμη υποδοχή.

Συγκεκριμένα, η Κοινότητα “Κοίμησις της Θεοτόκου του Μπρούκλιν”, θα διοργανώσει παραδοσιακό χορευτικό πρόγραμμα πριν τον αγώνα, με τη συμμετοχή παιδιών του σχολείου της περιοχής. Στο ημίχρονο του ματς, οι μαθητές θα δώσουν έναν φιλικό αγώνα, ενώ μετά τη λήξη του, θα υπάρξει εκδήλωση, κατά την οποία ο “Giannis” θα υπογράψει αυτόγραφα. Επιπλέον, πριν ξεκινήσει ο αγώνας ανάμεσα σε Νετς και Μπακς, η Ελληνίδα Αννέτ Αρτάνι θα ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μέσα σε έναν χρόνο, λοιπόν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ήδη γίνει μία μεγάλη πηγή έμπνευσης, και δη για τους Έλληνες, οι οποίοι επιθυμούν, σε κάθε ευκαιρία, να δηλώσουν τη λατρεία τους προς το πρόσωπό του!

Πηγή: newgreektv.com