Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν στα φιλικά παιχνίδια της preseason οι Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι μετά από πέντε αναμετρήσεις συνεχίζουν να αγνοούν τη χαρά της νίκης. Κι αυτό γιατί χθες το βράδυ γνώρισαν νέα ήττα, αυτή τη φορά από τους Σακραμέντο Κινγκς με 103-98 έχοντας μέχρις στιγμής 0/5 στην preseason. Τι κι αν ο Κόμπε Μπράιαντ σκόραρε 22 πόντους κι ο Πάου Γκασόλ άλλους 20, οι “Βασιλιάδες” πήραν τη νίκη και μαζί μία σημαντική “ψυχολογική ένεση” εν όψει της έναρξης της σεζόν.

Νίκη που, όμως, δεν συνδυάστηκε με… χαμόγελα πήραν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, κι αυτό γιατί ο Στίφεν Κάρι έπαθε εκ νέου διάστρεμμα στον -ταλαιπωρημένο- δεξί του αστράγαλο. Οι “Πολεμιστές” επικράτησαν τον Πόρτλαντ Μπλέιζερς στο Rose Garden με 101-97, αλλά είδαν τον ηγέτη τους να τίθεται νοκ άουτ και, πλέον, έχουν βυθιστεί και πάλι στην αβεβαιότητα.

Πολύ καλά δείγματα, ακόμα και εν τη απουσία του Άντριου Μπάινουμ, έδειξαν οι Φιλαδέλφεια Σίξερς κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς. Οι Σίξερς παρατάχθηκαν χωρίς το μεγάλο τους αστέρι, αλλά με τον Θαντέους Γιανγκ να κάνει θραύση στο “ζωγραφιστό” με 24 πόντους (11/15 σουτ) και 9 ριμπάουντ δεν δυσκολεύτηκαν να αποδράσουν από το Μπρούκλιν με το “διπλό” (96-106).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια είχαμε τα εξής αποτελέσματα:
Τορόντο Ράπτορς – Νιού Γιορκ Νικς 107-88
Σικάγο Μπουλς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς 92-81
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Φοίνιξ Σανς 107-97
Ορλάντο Μάτζικ – Ιντιάνα Πέισερς 112-96