Στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Μπράντον Ρόι και Νικoλά Μπατούμ. Με αυτές τις δύο προσθήκες οι Τίμπεργουλβς φτιάχνουν ένα πολύ καλό  και νεανικό ρόστερ με δεδομένο ότι στην ομάδα υπάρχουν παίκτες νέοι σε ηλικία παίκτες, οι οποίοι πραγματοποίησαν εκπληκτική σεζόν όπως ο Ρίκι Ρούμπιο και ο Κέβιν Λαβ.

Ο Μπράντον Ρόι επιστρέφει και επίσημα στην ενεργό δράση μετά από 7 μήνες. Ο 27χρονος γκαρντ θα υπογράψει συμβόλαιο 2 χρόνων έναντι 10,4 εκατομμυρίων δολαρίων. Κανείς δεν αμφισβητεί την αξία του Ρόι και αν έχει ξεπεράσει τους τραυματισμούς στα γόνατα που τον έκαναν ν΄αποσυρθεί προσωρινά τότε οι “λύκοι θα έχουν κάνει μία πάρα πολύ καλή επιλογή.

Αρκετές ομάδες είχαν έρθει σε συζητήσεις με τον Ρόι από τη στιγμή που έκανε γνωστή την απόφαση του να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Ρόι ήταν ανάμεσα στους Τίμπεργουλβς και τους Ουόριορς, όμως οι “λύκοι” ήταν αυτοί που τελικά συμφώνησαν μαζί του.

Ο Μπατούμ συμφώνησε για τετραετές συμβόλαιο με απολαβές 45 εκατομμύρια δολάρια, όμως είναι restricted free agent (ελεύθερος με περιορισμούς) και οι Μπλέιζερς μπορούν να ισοφαρίσουν οποιαδήποτε προσφορά που θα του γίνει.Οι Μπλέιζερς είναι διατεθειμένοι να ισοφαρίσουν τις προσφορές που θα γίνουν στο Γάλλο Φόργουορντ και με τα μπόνους να φτάσουν οι απολαβές του στα 50 εκατομμύρια δολάρια. Πάντως με δεδομένη και την επιθυμία του παίκτη το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι ο Μπατούμ να γίνει κάτοικος Μινεσότα.