Η φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα το σκανδαλοθηρικό TMZ, με τον Delonte West να κυκλοφορεί σαν άστεγος και να ζητάει βοήθεια από τους περαστικούς, θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί προϊόν photoshop. Δεν είναι όμως. Απλά δείχνει με εύγλωττο τρόπο ότι ακόμα και οι (πρώην) άσοι του ΝΒΑ έχουν “δαίμονες”. Και η μάχη μαζί τους κάποιες φορές είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο παλιός παίκτης των Celtics, των Sonics, των Cavaliers και των Mavericks, ο οποίος έπαιξε για τελευταία φορά στο ΝΒΑ το 2012 και εθεάθη με μπάλα μπάσκετ στα χέρια το 2015. Έκτοτε, μόνο προβλήματα έχει. Τα τελευταία 1-2 χρόνια, μάλιστα, η κατάστασή του είναι απελπιστική. Σε τέτοιο βαθμό, που σύμφωνα με το TMZ, ο ιδιοκτήτης της τελευταίας ομάδας του στο ΝΒΑ (Dallas), ο Mark Cuban, έσπευσε να τον βοηθήσει.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Cuban βρήκε τον 37χρονο, πια, West έξω από ένα βενζινάδικο τη Δευτέρα (28/9) και αποφάσισε να τον βάλει σε κέντρο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα. Ο ιδιοκτήτης των Mavericks δεν είναι ο μόνος από το ΝΒΑ που έχει επιχειρήσει να βοηθήσει τον διπολικό West, ο οποίος κατέστρεψε τη ζωή του μετά το τέλος της καριέρας του.

Στα 8 χρόνια που έπαιξε στο ΝΒΑ, ο West είχε 9,7 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ κατά μέσο όρο.

Δείτε το video που ανάρτησε το TMZ: