Σε έναν… παλιό γνωστό αποτάθηκαν, εν τέλει, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς για τη θέση του προπονητή που έμεινε κενή μετά την αποχώρηση του Μπάιρον Σκοτ. Οι “Ιππότες” ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την πρόσληψη του Μάικ Μπράουν, ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια καθώς βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας για μία πενταετία (2005-’10) με μεγάλη επιτυχία καθώς η θητεία του συνέπεσε με την παρουσία του ΛεΜπρον Τζέιμς στο ρόστερ του Κλίβελαντ.

Η φετινή σεζόν μπορεί να τελείωσε… πρόωρα για τον έμπειρο τεχνικό (σ.σ.: έχει ρεκόρ 314-167, ήτοι ποσοστό νικών 65.2%) μετά την απόλυσή του από τους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά η επιστροφή του στους Κλίβελαντ Καβαλίερς ενδέχεται να λειτουργήσει ευεργετικά τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα, η οποία προσπαθεί (χωρίς επιτυχία μέχρις στιγμής) να ορθοποδήσει.

Εξάλλου, η ικανοποίηση από την επίτευξη της συμφωνίας ήταν έκδηλη στις δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου, Νταν Γκίλμπερτ: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ο Μάικ Μπράουν επιστρέφει στους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Θα εμφυσήσει μία αμυντικογενή φιλοσοφία στη νεανική και άκρως ταλαντούχα ομάδα που έχουμε, κάτι το οποίο θα αποτελέσει την “ταυτότητά” μας στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε ένα franchise που θα διεκδικεί τίτλους τα επόμενα χρόνια”.