Ο Μάτζικ Τζόνσον, είναι ένας άνθρωπος χωρίς πρόβλημα να πει αυτό που πιστεύει, ακόμη κι όταν αντίκειται στο θαυμασμό των χιλιάδων ακολούθων του, από τότε που ήταν εν ενεργεία παίκτης. Ένα πραγματικά… ακομπλεξάριστο άτομο, με ιδιαίτερη εκτίμηση στον πρώην αντίπαλό του στα παρκέ του ΝΒΑ και συμπαίκτη στην φοβερή Dream Team, Μάικλ Τζόρνταν.

Οι δυο τους, συναντήθηκαν και απ’ όσο φαίνεται το διασκέδασαν αρκετά, με τον πρώην ηγέτη των Λος Άντζελες Λέικερς να επαναλαμβάνει για άλλη μία φορά τα καλύτερα λόγια για τον «Air». Σε φωτογραφία που δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, η οποία δείχνει και τις αγαστές μεταξύ τους σχέσεις, ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Το χάρηκα πολύ στην έξοδό μου με τον συμπαίκτη μου στην Dream Team και κορυφαίο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, Μάικλ Τζόρνταν». Έστω κι αν ο ίδιος ο Τζόνσον μπορεί να μην το σκέφτεται, η τελευταία του παραδοχή περί κορυφαίου, με μία σημαντική μερίδα του μπασκετικού κοινού να του έχει δώσει αυτόν τον «άτυπο» τίτλο, σημαίνει πολλά και κυρίως για το ποιόν του χαρακτήρα του ανθρώπου…

 

//

I had so much fun hanging out with my Dream Team teammate and the greatest basketball player that’s ever played, Michael Jordan!

Posted by Magic Johnson on Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Η συνάντησή του αυτή έγινε στο Μόντε Κάρλο, με την ευκαιρία της επετείου του γάμου του Μάτζικ Τζόνσον και της συζύγου του, με τον Μάικλ Τζόρνταν να αποδέχεται την πρόσκληση να προσέλθει για δείπνο, μετά της δικής του συντρόφου.

 

//

Thank you to Michael Jordan and his beautiful wife Yvette for having dinner with us to celebrate our anniversary in Monte Carlo!

Posted by Magic Johnson on Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015