Τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα και ΜΜΕ συνεχίζουν να ασχολούνται με τον Aleksej Pokusevski, ο οποίος έχει δηλώσει συμμετοχή στα φετινά draft του ΝΒΑ και έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον στους δημοσιογράφους, αλλά και στις ομάδες.

Ο αναλυτής του ESPN, Mike Schmitz, ασχολήθηκε με την περίπτωση του Σέρβου παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανός αναλυτής έσταξε μέλι γα τον Aleksej Pokusevski, που περιμένει να κάνει ένα σημαντικό «μπαμ» στα φετινά draft του NBA και τόνισε ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον prospect σε βάθος χρόνου.

Ο Mike Schmitz ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο παίκτης που βλέπει τον κόσμο από τα 2,12μ. είναι ένα μοναδικό ταλέντο βάσει του μεγέθους του, το χειρισμού της μπάλας, της αίσθησης της πάσας και των ενστίκτων που έχει στο σουτ και στο κόψιμο.

Ο Αμερικανός ανέφερε, βέβαια, ότι ο Aleksej Pokusevski έχει να απαντήσει ακόμα πολλές ερωτήσεις για την ικανότητά του και την αθλητικότητά του, αλλά είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον prospect σε βάθος χρόνου.

Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού είναι ένας από τους παίκτες που έχει τραβήξει τα βλέμματα και πολλοί λένε ότι μπορεί να πάρει πολύ υψηλή θέση. Βεβαια, όλα θα ξεκαθαρίσουν στις 18 Νοεμβρίου, οπότε και θα διεξαχθεί το draft στο Barclays Center του Μπρόυκλιν στη Νέα Υόρκη.