Τι κι αν είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στον πλανήτη, κάνει “μαγικά” στον χώρο του ποδοσφαίρου με την Μπαρτσελόνα και όνειρο πολλών είναι να τον συναντήσουν από κοντά; Ο Λιονέλ Μέσι έχει κι αυτός το δικό του όνειρο, κι αυτό είναι, να συναντήσει τον έτερο μάγο του ΝΒΑ, Στέφεν Κάρι.

Μετά τις φανέλες που αντάλλαξαν πριν λίγο καιρό, δείχνοντας πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, σε συνέντευξή του στο “Sports Illustrated”.

Διαβάστε τι είπε:

“Το ποδόσφαιρο θα είναι η βασική προτεραιότητά μου , προφανώς, κατά το Κόπα Αμέρικα, αλλά ελπίζω ότι θα καταφέρω να συναντήσω και τον Στέφεν Κάρι. Το να τον βλέπεις να παίζει είναι μαγεία. Όλοι λατρεύουν όσα κάνει: οι οπαδοί, οι συμπαίκτες, οι αντίπαλοι. Μοιάζουμε στο ότι είμαστε και οι δύο μικροκαμωμένοι και ο τρόπος που παίζουμε είναι, επίσης, παρόμοιος. 

Τον Δεκέμβριο μου έστειλε υπογεγραμμένη τη φανέλα του στους Γουόριορς. Τον Απρίλιο του έστειλα εγώ τη δική μου για να ανταποδώσω. 

Αν παρακολουθείς τον Κάρι να αγωνίζεται ή απλά αν τον χαζεύεις στο ζέσταμά του πριν από το παιχνίδι, αντιλαμβάνεσαι την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη μπάλα. Είναι σαν το μυαλό και το σώμα του να είναι πάντα εκεί στη μπάλα. Προσπαθώ κι εγώ να έχω την ίδια σχέση με το δικό μου άθλημα”.