Η είσοδος μεγάλων σταρ της μουσικής βιομηχανίας στο χώρο του ΝΒΑ φαίνεται πως τείνει να γίνει… μόδα. Την αρχή έκανε ο διάσημος ράπερ Jay-Z, ο οποίος αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά των Μπρούκλιν Νετς θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αυξήσει ακόμα περισσότερο το, ήδη, παχυλό εισόδημά του και, ταυτόχρονα, να καταπιαστεί πιο ενεργά με την πορτοκαλί μπάλα.

Τα χνάρια του, όμως, αρχίζουν να ακολουθούν και άλλοι τραγουδιστές, με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ να είναι ο επόμενος. Ο 30χρονος καλλιτέχνης δέχθηκε πρόταση από τον ιδιοκτήτη των Μέμφις Γκρίζλις, Ρόμπερτ Πέρα, για να αγοράσει ένα μικρό ποσοστό των μετοχών θέλοντας να τον βάλει για τα καλά στο παιχνίδι του “μαγικού κόσμου”.

Ο Τίμπερλεϊκ, ο οποίος έχει πολλές επιτυχίες τόσο στη δισκογραφία όσο και τον κινηματογράφο, δεν φαίνεται να λέει “όχι” στη συγκεκριμένη προοπτική αφού βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να καταπιαστεί με τα κοινά των Μέμφις Γκρίζλις και να αποτελέσει τον δεύτερο καλλιτέχνη που αποφασίζει να ασχοληθεί ενεργά με το χώρο του μπάσκετ, και δη αυτόν του ΝΒΑ.