Η ήττα – αποκλεισμός από τους Νιου Γιόρκ Νικς σήμανε και τυπικά το τέλος μίας εξαιρετικά δύσκολης χρονιάς για τους Μπόστον Σέλτικς. Μίας χρονιάς, η οποία “σημαδεύτηκε” από τους πολλούς τραυματισμούς και την αδυναμία του Ντοκ Ρίβερς να δουλέψει με γεμάτη φαρέτρα, ειδικά από τη στιγμή που πριν μερικούς μήνες ο Ραζόν Ρόντο τέθηκε νοκ άουτ λόγω ρήξης χιαστών.

Οι “Κέλτες” προσπαθούν να ηρεμήσουν τις τελευταίες ώρες και να αναδιοργανωθούν εν όψει της νέας σεζόν, εκεί όπου δεν αποκλείεται να γίνει ένα “restart” με σκοπό να δημιουργηθεί μία πιο νεανική ομάδα. Ο Τζέισον Τέρι, πάντως, δεν φαίνεται διατεθειμένος να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Ο “Jet” μπορεί να βαδίζει αισίως προς τα 36 του χρόνια (σ.σ.: τα κλείνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο), αλλά με δηλώσεις του τονίζει πως η λέξη “απόσυρση” απουσιάζει από το λεξιλόγιό του. “Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να αποσυρθώ. Έχω πολύ μπάσκετ ακόμα μέσα μου“, είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος στέλνοντας… μήνυμα παραμονής στην Βοστώνη.

Το συμβόλαιό του με τους “Κέλτες” εκπνέει σε δύο (2) χρόνια, αλλά αυτό δεν προκαθορίζει το μέλλον του αφού τα πάντα θα κριθούν από το αγωνιστικό πλάνο που θα καταστρώσουν οι Ντάνι Έιντζ και Ντοκ Ρίβερς.