Όλο και περισσότερο έδαφος δείχνει να κερδίζει η προοπτική ανταλλαγής ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Λος Άντζελες Κλίπερς με πρωταγωνιστές τους Ντοκ Ρίβερς και Κέβιν Γκαρνέτ. Οι “Κλιπς” εξακολουθούν να βλέπουν ζεστά το ενδεχόμενο απόκτησης αμφοτέρων, την ίδια ώρα που οι “Κέλτες” θέλουν να πάρουν πακέτο τους ΝτεΆντρε Τζόρνταν και Έρικ Μπλέντσο.

Επειδή, όμως, η ομάδα του Λ.Α. δεν είναι διατεθειμένη να αποχωριστεί τόσο εύκολα τον νεαρό κόμπο γκαρντ, έριξε στο τραπέζι το όνομα του Καρόν Μπάτλερ προσπαθώντας να δελεάσει τους Βοστονέζους. Μία κίνηση που δείχνει… να πιάνει αφού οι Μπόστον Σέλτικς δεν θα έλεγαν “όχι” σε αυτή την περίπτωση.

Από εκεί και πέρα, πάντως, υπάρχουν αρκετές ακόμα παράμετροι που εξετάζονται από τις δύο ομάδες αφού οι μεν Λος Άντζελες Κλίπερς μπορούν να παραχωρήσουν μία επιλογή πρώτου γύρου στα ντραφτ, οι δε Μπόστον Σέλτικς ενδέχεται να αποχαιρετήσουν, επίσης, έναν εκ των Κόρτνεϊ Λι ή Τζέισον Τέρι για να… τελειώσουν τη δουλειά.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έμοιαζε με απλή φημολογία, είναι έτοιμο να λάβει σάρκα και οστά αλλάζοντας άρδην τον χάρτη του ΝΒΑ σε Ανατολή και Δύση.