Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο… σπάει ταμεία στο ΝΒΑ, αλλά… σπάει και τα γκισέ των τραπεζών που έχει τα χρήματά του. Ο Ελληνας παίκτης των Μπακς είναι πια αληθινός «Μίδας» και φιγουράρει στο Νο 26 της φημισμένης λίστας του περιοδικού Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του 2019, ενώ από την λίστα βγαίνει ότι ο Giannis είναι ο 8ος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ΝΒΑ.

Σύμφωνα με το Forbes στον φετινό τραπεζικό λογαριασμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο μπήκαν 43,2 εκατ. δολάρια! Τα 24,2 εκατ. δολάρια τα έβγαλε ο «Greek Freak» από το συμβόλαιο που έχει με το Μιλγουόκι και τα 19 εκατ. δολάρια τα κέρδισε από διαφημίσεις και χορηγίες.

Το ποδόσφαιρο πάντως, έχει την… πρωτοκαθεδρία στην λίστα, καθώς στο Νο 1 είναι ο σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, με φετινά κέρδη 127 εκατ. δολάρια και στην 2η ο άλλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 109 εκατ. δολάρια.

Οσο για το μπάσκετ, ο πιο ακριβοπληρωμένος μπασκετμπολίστας του κόσμου είναι ποιος άλλος από τον Λεμπρόν Τζέιμς. Ο «βασιλιάς» είναι στο Νο 8 της λίστας του Forbes με κέρδη 89 εκατ. δολάρια φέτος. Ο Στεφ Κάρι είναι 9ος με 79,8 εκατ. δολάρια και ο Κέβιν Ντουράντ είναι 10ος, 65,4 εκατ. δολάρια!

Στο Νο 16 είναι ο Ράσελ Ουέστμπρουκ με 53,7 εκατ., ενώ ο Τζέιμς Χάρντεν είναι 20ος με 47,7 εκατ. δολάρια. Επίσης πιο πάνω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι οι Κρις Πολ (24oς με 43,8 εκατ.) και Κάιρι Ιρβινγκ (25ος με 43,3 εκατ.).