Για δεύτερη συνεχή χρονιά, Dallas Mavericks και Los Angeles Clippers συναντιούνται στον πρώτο γύρο των Playoffs της Δυτικής περιφέρειας.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Luka Doncic είναι συγκλονιστικός και προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από τα θαυματουργά του χέρια για να οδηγήσει τους Τεξανούς στα ημιτελικά!

Πιο συγκεκριμένα, ο Σλοβένος σούπερ σταρ καθοδήγησε την ομάδα του στο break του πλεονεκτήματος έδρας των Clippers (103-113) μετρώντας 31 πόντους (11-24 σουτ, 5-11 τρίποντα, 4-7 βολές), 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ, ενώ την ίδια στιγμή στο αμυντικό τέμπο πέτυχε 1 κλέψιμο και 2 τάπες, σε μια άκρως πληθωρική εμφάνιση.

 

 

Ταυτόχρονα, ο περίγυρος των Mavs βρέθηκε σε ένα εξαιρετικό βράδυ, με τους Dorian Finney Smith (18 πόντοι, 4-5 τρίποντα) και Tim Hardaway Jr (21 πόντοι, 5-9 τρίποντα) να τιμωρούν τα κακής ποιότητας double teams των γηπεδούχων στον Doncic, ενώ ακόμα 15 πόντους με 4-6 δίποντα και 7-8 βολές προσέθεσε ο Jalen Brunson από τον πάγκο.

Από πλευράς Clippers -που και πέρυσι είχαν απωλεσει το πλεονέκτημα έδρας στα δύο πρώτα ματς της σειράς- διακρίθηκε κυρίως ο Kawhi Leonard με 26 πόντους (9-22 σουτ), 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα, με τον Paul George να παρουσιάζεται ξανά ιδιαιτέρα άστοχος (23 πόντοι με 18 σουτ, 2-8 τρίποντα), γεγονός που στέρησε σημαντικά στοιχεία στην αρμάδα του Χόλιγουντ.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως οι Μavericks έκλεισαν τον αγώνα με ένα σερί της τάξης του 13-3 και σφράγισαν μια τεράστια εκτός έδρας νίκη σε μια αρκετά αμφίρροπη σειρά.

 

 

 

Μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ τα πλήρη στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης.