Η Ατλάντα μπορεί να έχασε με 120-110 εκτός έδρας από το Μέμφις σε φιλικό παιχνίδι, αλλά… κέρδισε μια μεγάλη εμφάνιση από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Ελληνας γκαρντ ξεκίνησε βασικός στην ομάδα, καθώς ο Πρινς είχε χτυπηθεί από ίωση και… έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Ο Ντόρσεϊ έδωσε ρεσιτάλ απέναντι στους Γκρίζλις. Ηταν «μαγικός» και ήταν ο πρώτος σκόρερ των Χοκς. Ο γκαρντ της Ατλάντα πέτυχε 18 πόντους με 4/9 τρίποντα και συνολικά 7/14 σουτ, αλλά δεν έμεινε εκεί. Πήρε 6 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ και έκανε και 1 κλέψιμο στα 29 λεπτά που έμεινε στο παρκέ.

Τον ακολούθησε σε απόδοση ο Γιανγκ, ο οποίος πέτυχε 15 πόντους, πήρε 2 ριμπάουντ, έδωσε 5 ασίστ και είχε ακόμα 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο. Καλός ήταν και ο Κεντ Μπέιζμορ, ο οποίος πλησίασε κοντά στο double – double (10 πόντοι και 7 ριμπάουντ).

Στην άλλη πλευρά  κορυφαίος του Μέμφις ήταν ο Μαρκ Γκασόλ. Ο Ισπανός πέτυχε 21 πόντους, πήρε 7 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστι και έκανε και 1 κόψιμο. Δίπλα του είχε έναν εξαιρετικό ΜαρΣόν Μπρουκς, ο οποίος είχε 18 πόντους χωρίς μάλιστα να χάσει σουτ, καθώς είχε 3/3 τρίποντα, 4/4 δίποντα και 1/1 βολή.

 

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ