Ο Barack Obama ποτέ δεν έκρυψε τη μεγάλη του αγάπη για το μπάσκετ. Για αυτό το λόγο βρέθηκε στο Chicago για την διεξαγωγή του αγώνα των Rising Stars στο All Star Game. Στην πόλη αυτή ο πρώην πρόεδρος των Η.Π.Α. είχε πρωτοεκλεχθεί ως γερουσιαστής και εργάστηκε για πολλά χρόνια. Σε μια κίνηση ανθρωπιάς,ο Obama μίλησε με τους παρόντες σκορπώντας πολλά χαμόγελα. 
Obama, παίκτες και μαθητές παραδίδουν μαθήματα ζωής, σεβασμού από έναν άνθρωπο στον άλλο. Απλοί, λιτοί, ευγενικοί και πάνω από όλα ανθρώπινοι…κάτι που σπανίζει άλλωστε στις μέρες μας, αλλά και στον αθλητισμό. 
Ο πρώην πρόεδρος των Η.Π.Α. μάλιστα μοίρασε και αρκετά δώρα στο πλαίσιο του «NBA Cares». Συναντήθηκε, μίλησε, γέλασε με παίκτες όπως ο Luka Doncic, τον Jason Kidd αλλά και τον Magic Johnson. Μάλιστα αστειεύτηκε με τον Doncic αφού πρώτα του είχε πει «Συγχαρητήρια για την πρόοδο σου, εργάστηκες σκληρά και είσαι παράδειγμα για τα νέα παιδιά», στη συνέχεια του είπε «μην πάρεις συμβουλές από αυτόν», δείχνοντας τον Jason Kidd. Η κίνησή του αυτή είναι κάτι που εκλείπει στις ημέρες μας. Το να δείχνεις δηλαδή ότι είσαι άνθρωπος…

Δείτε το βίντεο της συνάντησης του Obama:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

President @BarackObama & the @ObamaFoundation surprised the #NBARisingStars & local Chicago students at this morning’s @NBACares Day of Service!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA (@nba) στις