Το κολεγιακό πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του για φέτος και οι παίκτες που θα βρεθούν στο ερχόμενο ντραφτ του καλοκαιριού μετρούν ήδη αντίστροφα. Ένα από τα μεγάλα φαβορί για την να επιλεχθεί στην πρώτη θέση είναι ο Μαρκέλ Φουλτζ ο οποίος χθες βρέθηκε στην Νέα Υόρκη προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των Νίκς με τους Ράπτορς όπου οι Καναδοί επικράτησαν με 110-97.

Μάλιστα ο 19 χρονος γκάρντ με δηλώσεις του φάνηκε θετικός στο να φορέσει την φανέλα των Νεοϋορκέζων κάτι το οποίο επιθυμούν και οι διοικούντες της ομάδας. Αναλυτικά τα όσα είπε ο «άσσος» του Ουάσινγκτον:

« Πιστεύω ότι θα μπορούσα να παίξω σε οποιοδήποτε σύστημα.Προσαρμόζομαι εύκολα.Θα ήταν φανταστικό να με επιλέξουν οι Νικς. Η πόλη είναι κοντά στο σπίτι μου, η οικογένεια μου θα μπορούσε να έρθει άνετα,είναι ένα φανταστικό μέρος για να παίξεις με μεγάλο γήπεδο και φανταστικούς οπαδούς».

Το να καταφέρουν οι Νικς να επιλέξουν τον Μαρκέλ Φουλτζ μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς με βάση κατάταξης και πιθανοτήτων η ομάδα του «μεγάλου μήλου» θα έχει την δυνατότητα να διαλέξει στην 6η θέση του πρώτου γύρου αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την βραδιά της λοταρίας στις 16 Μαΐου.