Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητος από καμία ομάδα. Μπορεί να μην έχει την λάμψη του (νεαρού ακόμα) Ντόνσιτς, όμως είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά αρκεί πιστέψουν σε αυτόν. Ο ρόλος του στο Σακραμέντο είναι περιορισμένος, αν και το τελευταίο διάστημα έχει έναν μεγαλύτερο ρόλο, όμως αυτό συμβαίνει κυρίως εξαιτίας του τραυματισμού του Φοξ.

Ο πρώην άσος της Φενέρμπαχτσε έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του όσα χρόνια είναι στη λίγκα και το τελευταίο διάστημα έχει παραπονεθεί αρκετές φορές για την μεταχείριση του, σκεπτόμενος αρκετά είτε να παραχωρηθεί μέσω ανταλλαγής είτε να κυνηγήσει ένα καλύτερο συμβόλαιο το ερχόμενο καλοκαίρι, όπου και λήγει το υπάρχον με τους Κίνγκς.

Πάντως, θα ήταν μια ιδανική λύση για την ομάδα του Μιλγουόκι πλάι στον Γιάννη Αντετοκούμπο και θα ταίριαζε “γάντι” στο παιχνίδι των “ελαφιών” αφού αρέσκονται στο να σουτάρουν απο μακρινή απόσταση και ο Σέρβος είναι…σεσημασμένος σκόρερ. ενώ παράλληλα η απουσία του Μπρόγκντον είναι εμφανής.