Άλλος ένας υπέγραψε max συμβόλαιο αυτή την off season. Λίγα λεπτά μετά την είδηση για τον Bam Adebayo (την οποία επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και ο ατζέντης του, Alex Saratsis), ο Adrian Wojnarowski αποκάλυψε ότι ο Brandon Ingram συμφώνησε σε 5ετές συμβόλαιο με τους Pelicans, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 158 εκατομμύρια δολάρια.

Ο 23χρονος φόργουορντ θα γίνει έτσι ο 4ος παίκτης της φουρνιάς του 2016 που θα υπογράψει μάξιμουμ συμβόλαιο μετά τους Ben Simmons, Jamal Murray και Pascal Siakam. Όπως τονίζει στο σχετικό tweet και ο ρεπόρτερ του ESPN, ο Ingram δικαιώθηκε παράλληλα και για την επιλογή του να μην αποδεχτεί την πρόωρη (και σαφώς πιο υποδεέστερη) προσφορά που του έκαναν πέρυσι οι Pelicans, στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Anthony Davis.

Την προηγούμενη χρονιά, την 4η του στο ΝΒΑ και πρώτη στη Νέα Ορλεάνη, ο Ingram είχε 23,8 πόντους, 6,1 ριμπάουντ, 4,2 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο, παίζοντας 33,9 λεπτά ανά αγώνα στους Pels. Σούταρε συνολικά με ποσοστό 46,3% και είχε 39,1% στα τρίποντα και 85,1% από τη γραμμή των ελευθέρων βολών. Όλα τα νούμερα πλην του ποσοστό στα σουτ αποτελούν ατομικά ρεκόρ καριέρας.

Διαβάστε τα tweets του Adrian Wojnarowski: