Σε μία απίστευτη βραδιά γεμάτη δυνατές στιγμές, ο Ντρικ Νοβίτσκι αποχαιρέτησε το κοινό των Μάβερικς αγωνιζόμενος για τελευταία φορά στο Ντάλας. Ο Ντιρκ βούρκωσε, είδε τους 5 αγαπημένους του παίκτες να το αποχαιρετούν από κοντά στη τελευταία του βραδιά μπροστά στο κοινό του και πέτυχε 30 πόντους βάζοντας ένα παραμυθιένο επίλογο στην στα 21 χρόνια που φόρεσε την φανέλα των Μαβς.

Για την ιστορία, ο σπουδαίος Γερμανός πέτυχε 30 πόντους(11-31 σουτ, 5-14 τρίποντα, 3-3 βολές), μάζεψε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ. Μάλιστα, ο οργανισμός των Μάβερικς κάλεσε τους 5 αγαπημένους του παίκτες για να το αποχαιρετήσουν από κοντά και συγκεκριμενα τους Τσαρλς Μπάρκλεϊ, Σκότι Πίπεν, Λάρι Μπερντ, Σον Κεμπ και Ντέτλεφ Σρεμπφ.

Για τον θρύλο των Μάβερικς, μίλησαν ο Ρικ Καρλάιλ που τόνισε ότι ήταν μια εμπειρία ζωής να είναι ο προπονητής του, ενώ ο Μπάρκλεϊ είπε ότι ήταν τιμή του που τον είδε στα παρκέ του NBA, ενώ στην ομίλια μετά το παιχνίδι ο Ντιρκ «έσπασε» μιλώντας με μεγάλη δυσκολία μπροστά στο κοινό που τον αποθέωνε χωρίς σταματημό.

Δείτε στιγμιότυπα από την συγκινητική βραδιά: