Στην επέκταση των συμβολαίων προέβησαν οι ομάδες των Memphis Grizzles και New Orlean Pelicans για τους Larry Nance Jr. και Steven Adams αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα   σε επέκταση συμβολαίου δύο ακόμα ετών συμφώνησαν οι P New Orlean Pelicansμε τον Larry Nance Jr. με τον παίκτη να βάζει στον λογαριασμό του το ποσό των 21.6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Παίκτης των Pelicans θα είναι για ακόμα μία διετία ο Larry Nance Jr, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία για διετή επέκταση συμβολαίου. Ο Nance  ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό τον περασμένο Φλεβάρη, περνώντας μάλιστα την πόρτα του χειρουργείου και αφήνοντάς τον εκτός δράσης για μερικό διάστημα, ωστόσο η ομάδα αποφάσισε να τον κρατήσει στο ρόστερ της τουλάχιστον μέχρι το 2025.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του ESPN, Andrian Wojnarowski η συμφωνία θα του αποφέρει το ποσό των 21.6 εκατομμυρίων δολαρίων. Πλέον με το ήδη υπάρχον συμβόλαιο ο Nance θα παραμείνει στη Νέα Ορλεάνη  για την επόμενη τριετία και θα πάρει το ποσό των 31.3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Oι Memphis Grizzles “έδεσαν” τον Steven Adams μέχρι το 2025, αφού συμφώνησαν με τον Νεοζηλανδό για πρόωρη διετή επέκταση του συμβολαίου του έναντι συνολικά 25.2 εκατ. δολαρίων.

Ο Steven Adams εξελίχθηκε σε ένα πολύτιμο γρανάζι των Memphis Grizzles ην περσινή σεζόν, φτιάχνοντας ένα εξαιρετικό δίδυμο κάτω από το καλάθι με τον Jaren Jackson . Με το συμβόλαιό του λοιπόν να λήγει το καλοκαίρι του 2023, το Memphis  θέλησε να τον “δέσει” για να μην μπει σε περιπέτειες.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, οι Memphis Grizzles  συμφώνησαν με τον Νεοζηλανδό σέντερ για διετή επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2025 έναντι 25.2 δολαρίων, εξασφαλίζοντας… ηρεμία, αλλά και δίνοντας συνέχεια στην λογική της ομάδας να καθαρίζει από νωρίς θέματα συμβολαίων των παικτών του βασικού κορμού.

Την σεζόν 2021/22 ο Steven Adams είχε 6.9 πόντους, 10 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ μέσο όρο σε 26 λεπτά συμμετοχής (75 αγώνες, όλοι ως βασικός).