Στην πατρίδα του βρίσκεται ο Luka Doncic. Ο Σλοβένος σταρ του ΝΒΑ αποφάσισε να επιστρέψει στην Σλοβενία μετά τον χαμό που ξέσπασε στις ΗΠΑ από την λαίλαπα το κορονοϊού και το προσωρινό λουκέτο που μπήκε στο ΝΒΑ.

Το ωραίο είναι ότι ο παίκτης των Dallas Mavericks δεν γύρισε πίσω στα… πάτρια εδάφη με καμιά πτήση της σειράς. Όπως αποκάλυψε το ESPN ο Doncic ναύλωσε ιδιωτικό τζετ και πέταξε μ’ αυτό από το Ντάλας προς την Σλοβενία.

Βέβαια, αυτό δεν είναι και καμιά είδηση. Ο Σλοβένος έχει βγάλει λεφτά με ουρά στην Real και φυσικά χρυσοπληρώνεται και από τους Mavericks. Και όχι άδικα βέβαια, καθώς θεωρείται ένα από τα next big things της μεγαλύτερης βιομηχανίας μπασκετικού θεάματος του πλανήτη και όλοι λένε ότι θα μεσουρανήσει τα επόμενα χρόνια στο ΝΒΑ. Αρα έχει γεμάτες τσέπες και φυσικά οι τσέπες του σηκώνουν ακόμα και το υπέρογκο ποσό που χρειάζεται για να ναυλώσει κανείς ιδιωτικό τζετ και να πετάξει από την Αμερική στη Ευρώπη.

Το ESPN τόνιζε πάντως ότι ο παίκτης θα κληθεί σύντομα να γυρίσει πίσω, καθώς όλα δείχνουν ότι το ΝΒΑ θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του.

Όπως τόνιζε πάντως, το ESPN στο σχετικό κομμάτι το πρόβλημα είναι ότι αν αργήσει να γυρίσει και στο διάστημα αυτό έχει ανακοινωθεί η επανέναρξη του ΝΒΑ, ο Doncic θα έχει… θέμα. Όλοι όσοι επιστρέφουν στις ΗΠΑ από άλλες χώρες πρέπει να μπουν σε καραντίνα (αυτό ισχύει βέβαια, σε όλα τα κράτη) σε καραντίνα 14 ημερών.

Άρα αν αργήσει να γυρίσει, θα αργήσει να επιστρέψει και στις προπονήσεις, αφού η καραντίνα είναι υποχρεωτική.

 

O LUKA DONCIC ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΒΑ