Λίγες ώρες μετά το προσβλητικό τιτίβισμα του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, εναντίων του Λεμπρόν Τζέιμς, η Πρώτη Κυρία μίλησε δια της εκπροσώπου της στο CNN, δηλώνοντας πως σε περίπτωση που υπάρξει πρόσκληση θα επισκεφτεί το νέο σχολείο του «βασιλιά» I Promise.

Το tweet του Αμερικανού προέδρου:

 «Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μόλις έδωσε συνέντευξη στον πιο χαζό άνθρωπο της τηλεόρασης, τον Ντον Λέμον. Έκανε τον ΛεΜπρόν να φαίνεται έξυπνος, κάτι που δεν είναι εύκολο».

Η εκπρόσωπος Τύπου της Πρώτης Κυρίας δήλωσε στο CNN:

«Φαίνεται ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εργάζεται ώστε να κάνει καλά πράγματα για την επόμενη γενιά μας και, όπως πράττει πάντα, η Πρώτη Κυρία ενθαρρύνει τους πάντες ώστε να υπάρξει ανοικτός διάλογος για ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά σήμερα. Όπως γνωρίζετε, η κυρία Τραμπ έχει ταξιδέψει ανά τη χώρα και τον κόσμο μιλώντας στα παιδιά για την σωστή και υγιεινή διαβίωσή τους, καθώς και για τη σημασία της υπεύθυνης συμπεριφοράς στο διαδίκτυο με την πρωτοβουλία της Be Best. Η δράση της επικεντρώνεται σε επισκέψεις σε οργανισμούς, νοσοκομεία και σχολεία και είναι ανοικτή σε πρόσκληση να επισκεφθεί το σχολείο I Promise στο Άκρον».