Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τους Milwaukee Bucks, καθώς οι τελικοί της Ανατολής μοιάζουν ένα “μακρινό θαύμα” μετά και από τη χθεσινή τους ήττα κόντρα στους Miami Heat με 115-100.

Τα “Ελάφια” του “Greak Freak” δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν και στις απαιτήσεις του χθεσινού παιχνιδιού, καθώς η ομάδα του coach Erik Spoelstra πραγματοποίησε ένα τρομερό “ξέσπασμα” στο τελευταίο δωδεκάλεπτο με “οδηγό” της τον ηγέτη της Jimmy Butler, ο οποίος σημείωσε πάνω από 25 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και συνολικά 30.

Για τους νικητές ξεχώρισε εκτός του Jimmy Butler, που τελείωσε τον αγώνα με 30 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Bam Adebayo που εκτός από την εκπληκτική άμυνα που έπαιξε και “έσβησε” σε αρκετές φάσεις τον Έλληνα MVP του ΝΒΑ, έφτασε στο “double double” με 20 πόντους και τα 16 ριμπάουντ.

Από την άλλη, οι Milwaukee Bucks είχαν σε καλή βραδιά τον Brook Lopez, που σημείωσε 22 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ. Ο Γιάννης τελείωσε τον αγώνα με 21 πόντους, 16 ριμπάουντ, 9 ασίστ, ενώ είχε 0/7 τρίποντα και 7/12 ελεύθερες βολές, και υπέπεσε σε 3 λάθη.

Miami Heat – Milwaukee Bucks 115-100