Η εικόνα ήταν ελαφρώς φρικιαστική. Ο τραυματισμός του Πολ Τζορτζ στο πρόσφατο ματς επίδειξης της Εθνικής Η.Π.Α. έκανε τον γύρο του κόσμου με εκατομμύρια σχόλια, αλλά δεν είχε μιλήσει μέχρι το Σάββατο (16/8) ο ίδιος ο άτυχος σταρ των Πέισερς. Κάτι που έκανε τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, λέγοντας αρχικά πως «δεν έχω αισθανθεί ποτέ ξανά τόσο πόνο», αν και αποχωρώντας τότε από το παρκέ του Λας Βέγκας έδειχνε ιδιαιτέρως ψύχραιμος… Στη συνέχεια, ο Τζορτζ, που παραχώρησε συνέντευξη Τύπου , έστειλε ένα μήνυμα (υπερβολικής;) αισιοδοξίας στους οπαδούς της Ιντιάνα, τονίζοντας πως δεν αποκλείει την πιθανότητα να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν, παρότι οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία από όλη την κανονική περίοδο. «Δεν με πειράζει να χάσω όλη τη χρονιά, αρκεί όταν γυρίσω να είμαι 100% καλά, όμως δεν σας κρύβω ότι διατηρώ μία ελπίδα να προλάβω να παίξω το 2014-15», εξήγησε ο Αμερικανός φόργουορντ, που ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του στην Εθνική για την πρωτοβουλία να φορέσουν στα φιλικά μπλουζάκια στήριξης στον ίδιο στην προθέρμανση των φιλικών! Και κατέληξε πως «μπορεί να έχασα το Μουντομπάσκετ, όμως ελπίζω να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, το 2016».
 
 
Το δικό του μήνυμα έστειλε και ο Κόμπι Μπράιαντ, που ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο παρκέ, μετά την περσινή σεζόν των μόλις 6 συμμετοχών και σχολίασε την επερχόμενη ανταλλαγή των Καβς με τους Γουλβς, που θα φέρει στους πρώτους τον Κέβιν Λαβ. Ο 36χρονος σταρ των Λέικερς παρομοίασε την κίνηση του Κλίβελαντ με την δική του επιλογή στο Νο13 του ντραφτ του 1996 από τη Σάρλοτ, η οποία όμως τον  παραχώρησε στο Λ.Α.. «Οι Καβαλίερς ίσως κάνουν το ίδιο λάθος που έκαναν οι Χόρνετς με μένα», ήταν το σχόλιο του Κόμπι, που θεωρεί ότι η Σάρλοτ (νυν Νέα Ορλεάνη και με νέο όνομα το «Πέλικανς») δεν τον πίστεψαν και τον παραχώρησαν στους Λέικερς αντί του Βλάντε Ντίβατς και δεν πιστεύει πως το Κλίβελαντ πρέπει να ανταλλάξει το Νο1 του φετινού ντραφτ, Άντριου Ουίγκινς, για χάρη του Λαβ… 
 
 
 
Στο μεταξύ, το Σακραμέντο πρόσφερε μη εγγυημένο συμβόλαιο αξίας 507.000δολ.  στον Σιμ Μπούλαρ και τον έκανε τον πρώτο παίκτη με ινδική καταγωγή που συμφωνεί με ομάδα του ΝΒΑ! Ο 19χρονος σέντερ ύψους 2,26μ. και βάρους 167 κιλών(!), που πάντως έχει γεννηθεί στον Καναδά και αγωνίζεται με τις «μικρές» εθνικές της χώρας, είναι πρώην παίκτης του πανεπιστημίου Μέξικο Στέιτ, με το οποίο είχε μ.ο. 10,2π.-7,2ριμπ.-2,9κοψ. σε δύο σεζόν. Η συμφωνία έχει προφανώς να κάνει σε μεγάλο βαθμό και με την επίσης ινδική καταγωγή του ιδιοκτήτη των Κινγκς, Βίβεκ Ραναντίβε, που τόνισε ότι «πάντα έλεγα πως η Ινδία είναι το επόμενο μεγάλο σύνορο του ΝΒΑ και ευελπιστούμε η συνεργασία με τον Σιμ να μεγαλώσει το ενδιαφέρον των Ινδών φιλάθλων». Ο Μπούλαρ, βεβαίως, θα πρέπει να πείσει τους Κινγκς ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ της ρέγκιουλαρ-σίζον στην προετοιμασία του Οκτωβρίου και θεωρείται πιθανό να… πηγαινοέρχεται στο NBDL με την ομάδα του Ρίνο, που συνεργάζεται το Σακραμέντο. Μάλιστα, η οικογένεια ίσως μεγσλώσει στο ΝΒΑ, καθώς έχει κι έναν αδερφό ύψους 2,21μ.!!! Τέλος, ο νέος γκαρντ των Ουόριορς, Σον Λίβινγκστον, αναμένεται να χάσει τις επόμενες 6-8 εβδομάδες, λόγω επέμβασης στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού.