Άλλη μία νίκη στο “δυναμικό” τους πρόσθεσαν οι Los Angeles Lakers επικρατώντας με 114-108 επί των Denver Nuggets και έκαναν το 3-1 στη μεταξύ τους σειρά για τους τελικούς της Δύσης στα φετινά Playoffs του “μαγικού” κόσμου του ΝΒΑ.

Ο LeBron James και η “παρέα” του απέχουν μόλις μία νίκη μακριά για να πάρουν το “εισιτήριο” για τους τελικούς του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη. Οι “Λιμνάνθρωποι” χθες έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση το “δίδυμο” LeBron James και Anthony Davis που σημείωσαν μαζί 60 πόντους, έφτασαν στη νίκη, παρά την πίεση της ομάδας του coach Malone.

Η ομάδα του coach Frank Vogel απέκτησε από νωρίς “κεφάλι” στο σκορ και προηγήθηκε σε όλο το πρώτο μέρος του αγώνα. Ωστόσο, οι Nuggets με “πρωτεργάτες” τους Jamal Murray, αλλά και Nikola Jokic μείωσαν μέχρι και τους τέσσερις πόντους, αλλά εν τέλει δεν κατάφεραν να “κλέψουν” τη νίκη και πλέον βρίσκονται ξανά “με την πλάτη στον τοίχο”. Ενδιαφέρουσα θα είναι η “αντίδρασή” τους και αν θα καταφέρουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ κόντρα σε μία πληρέστατη ομάδα όπως είναι οι Los Angeles Lakers.

Για τους νικητές ξεχώρισε ο Anthony Davis, ο οποίος “σταμάτησε” στους 34 πόντους, έχοντας επίσης και 5 ριμπάουντ. Από κοντά και ο “Βασιλιάς” LeBron James που σημείωσε 26 πόντους, μάζεψε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ. Πολύ θετικός για τους “Λιμνανθρώπους” ήταν και ο Rajon Rondo που σημείωσε 11 πόντους και μοίρασε 7 ασίστ με καταλυτική παρουσία στο παρκέ. Διψήφιο αριθμό πόντων είχαν επίσης και οι Kentavius Caldwell-Pope (13 πόντοι), Dwight Howard (12 πόντοι και 11 ριμπάουντ), αλλά και Kyle Kuzma (10 πόντοι). 

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Denver Nuggets είχε σε εξαιρετική βραδιά για άλλη μια φορά τον Jamal Murray, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 32 πόντους και 8 ασίστ, ενώ επάξια κοντά του στάθηκε τόσο ο Nikola Jokic με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ, όσο και ο Jerami Grant με 17 πόντους. Διψήφιο αριθμό πόντων είχαν επίσης και οι Michael Porter Jr (13 πόντοι, 8 ριμπάουντ), αλλά και Monte Morris (12 πόντοι).

Denver Nuggets – Los Angeles Lakers 108-114