Ο Πάτρικ Μπέβερλι ήταν ένα από τα πρόσωπα της νίκης των Κλίπερς επί των Λέικερς με 111-106 καθώς ενώ το παιχνίδι ήταν στο 109-106 κατάφερε να βγάλει μία καταπληκτική άμυνα πάνω στον Λεμπρόν Τζέιμς και να κερδίσει την κατοχή για την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, στο τέλος του αγώνα και με την ομάδα του να προηγείται με τρεις πόντους, ο Λεμπρόν Τζέιμς πήγε στην «απομόνωση» για να παίξει με τον Μπέβερλι, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα, πριν επιχειρήσει τρίποντο ο «Βασιλιάς» και μάλιστα κέρδισε και την κατοχή, εξασφαλίζοντας τη νίκη για την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς.

«Πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ. Πρέπει να έχω αυτήν τη «φωτιά», να βοηθώ τους συμπαίκτες μου. Από την αρχή ως το τέλος. Παίρνω το ρόλο μου πολύ σοβαρά και ήταν μάλλον της… μοίρας μου σήμερα, να παίξω έτσι» δήλωσε ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα, ενώ σε ερώτηση για το ποιό στοιχείο είναι αυτό που τον κάνει τόσο ενθουσιώδη στο παρκέ, η απάντηση του, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο ήταν ξεκάθαρη και χωρίς φανφάρες.