Το σεβασμό του για τον Ντιρκ Νοβίτσκι, εκτιμώντας την ανεκτίμητη προσφορά του στους Ντάλας Μάβερικς, θέλησε να εκφράσει ο Χάρισον Μπαρνς. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης με την Team USA και νέος φόργουορντ της ομάδας του Τέξας, ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με συνολικές απολαβές γύρω στα 94 εκατομμύρια ευρώ, περιμένει… τις ευχές του Γερμανού «αστέρα» για να αποτελέσει πραγματικά μέλος της εν λόγω οικογένειας, καθώς και τη συμβολή του στη βελτίωση του τρόπου παιχνιδιού του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Από σεβασμό οφείλω να πω ότι αυτή είναι η ομάδα του Ντιρκ. Έχει δουλέψει σκληρά για χρόνια και έχει φέρει και ένα πρωτάθλημα στην ομάδα. Πρέπει να κερδίσω τον σεβασμό όλων. Πρέπει να δουλέψω για να αποδείξω τί αξίζω στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας και αν σε βάθος χρόνου γίνω ο τύπος που θα παίρνει πολλά σουτ, πρέπει να αποδείξω ότι αξίζω κάτι τέτοιο στον Ντιρκ.

Οφείλω να αποκτήσω μία ισορροπία ανάμεσα στο σκοράρισμα και την δημιουργία και να μάθω να κλείνω καλά τους αγώνες. Και νομίζω ότι η ομορφιά όλης αυτής της κατάστασης είναι ότι θα τα μάθω όλα αυτά από έναν από τους καλύτερους, τον Νοβίτσκι. Όταν σκέφτεσαι τους παίκτες που έκλειναν καλύτερα τους κρίσιμους αγώνες, ο Ντιρκ είναι ένας από τους 5 καλύτερους όλων των εποχών σε αυτό τον τομέα και ανυπομονώ να μάθω από αυτόν».