Οι Λέικερς ηττήθηκαν με ευρύ 111-77 στο Όκλαντ από τους Ούοριορς, και δεν έγιναν η ομάδα που θα μπορούσε να ανακόψει το ιστορικό ρεκόρ του Γκόλντεν Στέιτ το οποίο έφτασε το 16-0.

Ο Κόμπε Μπράιαντ βρέθηκε σε μια από τις χειρότερες του βραδιές με μόλις 4 πόντους και 1/14 σουτ, με τον ίδιο να εμφανίζεται απογοητευμένος για την εικόνα της ομάδας του, η οποία με το 2-12 διαθέτει το δεύτερο χειρότερο ρεκόρ στο NBA.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του τόνισε, ότι και 80 πόντους να έβαζε η εικόνα της ομάδας του δεν θα άλλαζε, αν δεν αλλάξει το παιχνίδι των Λέικερς: «Δεν με ανησυχεί καθόλου η σημερινή μου απόδοση. Το σκοράρισμα θα γίνει καλύτερο. Θα μπορούσα να έχω σκοράρει 80 πόντους στο παιχνίδι. Θα έκανε αυτό καμιά σημαντική διαφορά. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει πολύ μεγάλα προβλήματα. Θα μπορούσα να έχω 35 πόντους κατά μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι. Αυτό το πολύ πολύ να μας έφερνε στο 3-11; Θεωρώ ότι θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο ώστε να παίζουμε μόνιμα σε μια κατάσταση που θα μπορεί να μας κρατάει σε επαφή με τα παιχνίδια».