Οι Portland Trail Blazers -έπειτα από ένα άκρως αρνητικό σερί της τάξης των 5 ηττών- έχουν καταφέρει να αναθερμάνουν την αγωνιστική τους συμπεριφορά και να πετύχουν δύο εύκολες διαδοχικές νίκες στις 3 τελευταίες ημέρες.

Χθες, επικράτησαν εμφατικά με 130-109 στην έδρα των Memphis Grizzlies, μιας ομάδας που τους είχε κερδίσει δύο φορές στο Όρεγκον, και έφτασαν τις 34 νίκες στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έχοντας τους CJ McCollum (26 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Dwight Powell (24 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και Damian Lillard (23 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ) σε εξαιρετική κατάσταση για ακόμα μια φορά.

 

Μετά το τέλος του ματς, ο εκ των πρωταγωνιστών της, McCollum, δήλωσε περίτρανα στη συνέντευξη τύπου:

«Μας διέλυσαν, έτσι είχαν το δικαίωμα να μιλάνε και να λένε κάποια από αυτά που είπαν και να κάνουν κάποια από τα πράγματα που έκαναν.

Έτσι, ήρθαμε στο γήπεδό τους και τους διαλύσαμε εμείς αυτή τη φορά».

Με 10 περίπου αγωνιστικές να απομένουν ακόμα για κάθε ομάδα στο ΝΒΑ -και τη μεταξύ τους διαφορά πλέον να έγκειται στις 3 μόλις νίκες- είναι αρκετά πιθανό να αντιμετωπίσουν η μια την άλλη στα επερχόμενα Play Ins, όπως είχε συμβεί και κατά την περσινή «φούσκα» της Florida, όπου οι Blazers είχαν επικρατήσει δύσκολα και είχαν πάρει την πρόκριση για τα playoffs!

Φαίνεται λοιπόν, πως κανείς τους δεν έχει πει την τελευταία του λέξη ακόμα…