Αναβαθμίστηκε ακόμα περισσότερο ήδη ισχυρός ρόλος του Πέτζα Στογιάκοβιτς στους Κινγκς. Ο «Πέτζα» πέρα από αντιπρόεδρος θα είναι και ο assistant GM της ομάδας του ΝΒΑ, όπως ανακοίνωσαν το Σακραμέντο.

Ο παλαίμαχος σταρ της ομάδας θα ασχολείται με την εξέλιξη των παικτών με την εκτίμηση του ταλέντου τους και φυσικά θα έχει ρόλο και στις νέες μεταγραφές της ομάδας. Μέσα σε όλα θα ασχολείται και με τη νέα ομάδα που δημιούργησαν οι Κινγκς στην G League τους Στόκτον Κινγκς.

Ο γενικός διευθυντής του Σακραμέντο και φυσικά «κολλητός» του «Πέτζα», ο Βλάντε Ντίβατς είπε για την… προαγωγή του Στογιάκοβιτς: «Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι ο Στογιάκοβιτς θα υπηρετήσει την ομάδα μέσα από τον διευρυμένο και αναβαθμισμένο νέο ρόλο του. Η εμπειρία του σαν παίκτης, αλλά και σαν μέλος της διοίκηση θα συνδυαστεί με την ικανότητά του να εξελίσσει παίκτες και να εντοπίζει ταλέντα και όλα αυτά θα έχουν μεγάλο όφελος για τους Κινγκς».

Η ομάδα είχε ήδη δυο assistant GMs τους Μπράντον Ουίλιαμς και Κεν Κατανέλα, οι οποίοι δεν θα… αλλαχτούν μετά την προαγωγή του «Πέτζα» και θα συνεχίσουν την δουλειά που έκαναν στην ομάδα.