Ο Μπλέικ Γκρίφιν αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τους Κλίπερς και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Η παραμονή του Γκρίφιν στην ομάδα είναι ο πρώτος και μεγάλος στόχος της ομάδας για το ερχόμενο καλοκαίρι. Αναμφίβολα η αποχώρηση του Νιλ Όλσεϊ από τους Κλίπερς προκάλεσε δυσφορία στις τάξεις της ομάδας, όμως φαίνεται ότι θα επιτευχθεί η συμφωνία με τον Μπλέικ Γκρίφιν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο νεαρός φόργουορντ ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Λος Άντζελες και τα επόμενα χρόνια.

Το συμβόλαιο θα είναι πενταετές με απολαβές 95 εκατομμυρίων δολάριων. Το συμβόλαιο θα το προσφέρουν οι Κλίπερς την 1η Ιουλίου, ώστε να μην χρειαστεί να βγει του χρόνου στην αγορά ο Γκρίφιν σαν restricted free agent. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Γκρίφιν φαίνεται πως θα παίξει ο νέος τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, ο Γκάρι Στακς, ο οποίος βρίσκεται εδώ και 18 χρόνια στην ομάδα και έχει πολύ καλή φιλία με τον εκπρόσωπο του νεαρού φόργουορντ.

Αν όλα πάνε καλά και οι δύο πλευρές συμφωνήσουν, σειρά παίρνει η επέκταση του συμβολαίου του Κρις Πολ. Ο σχεδιασμός λοιπόν για το ρόστερ της επόμενης περιόδου έχει ξεκινήσει και το καλοκαίρι αναμένεται να είναι μακρύ για την ομάδα του Λος Άντζελες.