Boston Celtics κατάφεραν μετά από δύο συνεχόμενες ήττες από τους εξαιρετικούς Miami Heat, να βγάλουν “αντίδραση” και με “όπλο” την ψυχή και την καταπληκτική άμυνά τους και να φτάσουν στη νίκη με 117-106, μειώνοντας το σκορ της μεταξύς τους σειράς για τους τελικούς της Ανατολής των Playoffs του NBA σε 2-1.

Παίζοντας με “την πλάτη στον τοίχο”, καθώς έχαναν με 2-0 από τους Heat, το “συγκρότημα” του coach Stevens έπαιξε πολύ σωστό μπάσκετ και έμφαση στην άμυνά του, καθώς κατάφερε να κρατήσει κάπους “παίκτες κλειδιά” της αντίπαλης ομάδας σε “ρηχά νερά”.

Για τους νικητές, ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο Jaylen Brown, ο οποίος σημείωσε 26 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ. Επάξια δίπλα του στάθηκε ο Jayson Tatum που τελείωσε τον αγώνα με 25 πόντους, 14 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Εξαιρετικοί ήταν και οι Kemba Walker και Marcus Smart που πρόσθεσαν από 21 και 20 πόντους αντίστοιχα έκαστος για την ομάδα τους.

Από την άλλη πλευρά, οι Heat δεν είχαν την “πολυφωνία” στην επίθεσή τους όπως άλλωστε το συνηθίζουν. Ωστόσο τρομερός με βάση και τη χθεσινή του εμφάνιση ήταν ο Bam Adebayo, ο οποίος “σταμάτησε” στους 27 πόντους, ενώ κατάφερε να μαζέψει και 16 ριμπάουντ, σε ένα απίστευτο “double double”. Δίπλα του στάθηκε ο Tyler Herro που πρόσθεσε 22 πόντους, ενώ ο Jimmy Butler έμεινε στους 17 πόντους.

Miami Heat – Boston Celtics 106-117