Ως αρκετά θετική κρίνεται η παρουσία του Πάμπλο Πριτζιόνι στο ρόστερ των Νιου Γιόρκ Νικς. Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ ερχόταν από τον πάγκο για την ομάδα του Μάικ Γούντσον προσφέροντας κατά μέσο όρο 3.8 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ. Έτσι, δεν είναι λίγοι αυτοί που τάσσονται υπέρ της παραμονής του στο “Μεγάλο Μήλο” για μία ακόμα σεζόν.

Η… οικογένεια, όμως, ενδέχεται να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την παραμονή του Αργεντινού πλεϊμέικερ στη Νέα Υόρκη. Πιο συγκεκριμένα, οι δυσκολίες που αντιμετώπισε η σύζυγός του την τελευταία χρονιά και η αδυναμία της να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Αμερικής (σ.σ.: δεν μιλά Αγγλικά) είναι τα δύο μεγάλα “αγκάθια” για την ανανέωση της συνεργασίας του Πάμπλο Πριτζιόνι με τους Νιου Γιόρκ Νικς.

Πιστεύω πως τώρα δεν είναι η ώρα για να το συζητήσουμε“, απάντησε λακωνικά ο ίδιος σε ερώτηση για το θέμα της παραμονής του στη Νέα Υόρκη λίγη ώρα μετά την ήττα – αποκλεισμό από τους Ιντιάνα Πέισερς. Και κατέληξε: “Είναι επίπονο το να χάνεις. Είναι επίπονο το να κάνεις διακοπές από τόσο νωρίς. Το θέμα της παραμονής μου αφορά την ομάδα. Προς το παρόν θέλω να ηρεμήσω“.