Δύο παιχνίδια νωρίς περιελάμβανε το πρόγραμμα του ΝΒΑ με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς να κερδίζουν τους Μπρούκλιν Νετς με 105-95 παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ και τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς να κερδίζουν μέσα στο Μιλγουόκι τους Μπακς που έπαιζαν χωρίς τον ηγέτη τους Γιάννη Αντετοκούνμπο με 107-101.

Στο παιχνίδι των Σίξερς με τους Νετς οι νικητές δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού καθώς είχαν πολλούς παίκτες τους σε καλή μέρα. Μάλιστα βρίσκονται σε καλή κατάσταση με την αποψινή νίκη να είναι η 3η στα τελευταία 4 ματς. Καλύτεροι της Φιλαδέλφεια ήταν ο Εμπίντ με 20 πόντους και 5 ριμπάουντ, ο Σάριτς με 18 πόντους και 5 ριμπάουντ και ο Κόβινγκτον που έκανε double double με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ. Από τους Νετς ξεχώρισε ο Λόπεζ με 26 πόντους.

Στο άλλο ματς οι Μπακς υποδέχθηκαν τους Ουίζαρντς σε ένα πραγματικό ντέρμπι που οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ συνεχώς με τον νικητή (δηλαδή τους φιλοξενούμενους) να κρίνεται στα τελευταία λεπτά, καθώς από τους γηπεδούχους έλειπε ο ηγέτης Γιάννης Αντετοκούνμπο. Κορυφαίοι των νικητών ήταν ο Μπιλ με 26 πόντους, ο Μόρις που έκανε double double με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Ουόλ με 16 πόντους και 7 ασίστ. Από τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο απίστευτος Τζαμπάρι Πάρκερ με 28 πόντους, 8 ριμπαόυντ και 7 ασίστ, ενώ και ο Μπρόγκντον ήτα εξαιρετικός με 22 πόντους και 5 ασίστ.