Atlanta Hawks είναι μια ομάδα με αρκετές μεταγραφές και σαφώς πολύ πιο βελτιωμένη εικόνα στον τρόπο παιχνιδιού της σε σχέση με τις άλλες χρονιές. Για αυτό το λόγο παραμένει μέχρι στιγμής και αήττητη στην αρχή του πρωταθλήματος στο “μαγικό κόσμο” του ΝΒΑ.

Αν και δυσκολεύτηκαν χθες απέναντι στους Detroit Pistons, τα “Γεράκια” κατάφεραν να φτάσουν με πρωταγωνιστή τον Trae Young στη νίκη με 128-120, απέναντι στους Pistons που είχαν τρεις σημαντικές απουσίες, τους Derrick Rose, Jahlil Okafor και Blake Griffin, ενώ από την άλλη έλλειπαν οι Khris Dunn, Danilo Galinari και Τοny Snell 

Το δεύτερο δεκάλεπτο, όπως και το τρίτο άνηκε αποκλειστικά στην ομάδα του coach Pierce, η οποία έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ σε συνδυασμό με την τρομερή τους αμυντική λειτουργία. Ωστόσο στο τέλος, οι Pistons “έτρεξαν” ένα σερί διεκδικώντας λίγα λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, μέχρι και τη νίκη.

Αυτή όμως δεν ήρθε ποτέ και έτσι οι Atlanta Hawks παρέμειναν αήττητοι με 3-0 μετά και από αυτή τη δύσκολη νίκη απέναντι στους Detroit Pistons με 128-120, ενώ οι ηττημένοι υποχώρησαν στο 0-3.

Για τους νικητές ξεχώρισε ο Trae Young, ο οποίος “σταμάτησε” στους 29 πόντους, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Bogdan Bogdanovic με 17 πόντους και John Collins με 15. Από την αντίπερα όχθη, οι Pistons είχαν σε καλή βραδιά τον Jerami Grant, ο οποίος τελείωσε το ματς με 27 πόντους, ενώ ο Delon Wright πρόσθεσε ακόμα 18 πόντους

Τα δωδεκάλεπτα: 33-25, 65-56, 100-87, 128-120.

Atlanta Hawks – Detroit Pistons 128-120