Ήδη από τον αποκλεισμό τους στα περσινά Playoffs της Ανατολής από τους Atlanta Hawks σε 7 παιχνίδια, οι Philadelphia 76ers φαίνονταν ικανοί να αποχωριστούν τον Ben Simmons, ο οποίος δεν ήθελε και πολύ για να απαιτήσει να απομακρυνθεί άμεσα από την πόλη της αδελφικής αγάπης.

Μέχρι και σήμερα, αρκετές ομάδες έχουν πλησιάσει τους Sixers για χάρη του Αυστραλού PG, αλλά καμία τους δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να τους ικανοποιήσει.
Και έτσι, μια άλλη -ένα ακραίο outsider- μπήκε στην κούρσα και είναι έτοιμη να… χορέψει!

Συγκεκριμένα, οι Denver Nuggets -σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών εξ ΗΠΑ– φαίνεται πως κινούνται δυναμικά για την απόκτηση του Simmons, διαθέτοντας θεωρητικά αρκετά χαρτιά στα χέρια τους για να πείσουν τον Daryl Morey.

Ουσιαστικά, Jamal Murray, Michael Porter Jr και Aaron Gordon ίσως βρίσκονται στη ζώνη του… κινδύνου για την αρμάδα του Colorado βάσει αντίστοιχων περίπου συμβολαίων με τον παίκτη της Philly, αλλά δε θα έβγαζε τόσο νόημα η αποχώρησή τους.

Ταυτόχρονα, αξίζει να αναφερθεί πως η συνύπαρξη του Ben Simmons -ενός παίκτη που θέλει τη μπάλα στα χέρια του για να είναι αποδοτικός και δε σουτάρει καθόλου- με τον απόλυτο σταρ του Denver και MVP του NBA, τον Nikola Jokic -έναν παίκτη που χρειάζεται συνεχώς σουτέρ γύρω του- δε μοιάζει τόσο ιδεατή…