Το ΝΒΑ έχει ξεκινήσει να μπαίνει στην… πραγματική ομορφιά του, αφού μεθαύριο (16/04) ξεκινούν επιτέλους τα play-offs! Οι ομάδες κάνουν τους τελευταίους σχεδιασμούς και παίρνουν τις τελευταίες… απαντήσεις και τα τελευταία «OK» απ’ τους γιατρούς σχετικά με την παρουσία ή μη κομβικών παικτών τους σε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια των σειρών.

 

Στο Golden State βρισκόντουσαν εδώ και καιρό σε μια κατάσταση άγχους, αφού περίμεναν πώς και πώς να δουν αν ο μεγάλος «σταρ» τους, ο Stephen Curry, θα προλάβει τελικά το Game 1 στη σειρά με τους Nuggets, ή γενικότερα το πόσα παιχνίδια θα προλάβει σε αυτήν τη σειρά.

 

Όπως όλα δείχνουν, η επιστροφή του Curry στο Game 1 των play-offs (17/04, 03:30 ώρα Ελλάδος) είναι προ των πυλών, αφού σύμφωνα με τον Sams Charania ο κορυφαίος σουτέρ του πλανήτη θα συμμετάσχει στο προπονητικό διπλό της ομάδας του, το οποίο αν το βγάλει χωρίς προβλήματα τότε όλα θα πάνε κατ’ ευχή για τους «Πολεμιστές» και θα τον απολαύσουν οι φίλαθλοι του Golden State, αλλά και όλοι εμείς την Κυριακή ξανά στα παρκέ.

Στο στρατόπεδο των Mavericks, πάντως, τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελαν. Συγκεκριμένα, ο Luka Doncic δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην αριστερή γάμπα και θ’ απουσιάσει απ’ το πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Utah Jazz (16/04, 20:00 ώρα Ελλάδας).

 

Κάπως έτσι, οι Jazz έχουν μια τεράστια ευκαιρία να ξεκινήσουν με… break τα play-offs, αφού η ομάδα του Dallas δε θα έχει στη διάθεσή της τον κορυφαίο παίκτη της, που διανύει μια απίθανη σεζόν. Ωστόσο, οι Mavs έχουν δείξει ότι πρόκειται για μια… «Λερναία Ύδρα» και αυτό θα είναι το μεγάλο «όπλο» της σε όσα ματς θ’ απουσιάσει ο «Luka Magic». To μόνο σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένα σειρά θα προσφέρει άπειρο θέαμα και γιατί όχι πολλές συγκινήσεις.