Μετά από μια ακόμα μέτρια χρονιά στην Washington με τη φανέλα των Wizards, οι φήμες αποχώρησης του Bradley Beal, του εδώ και 2 χρόνια κορυφαίου σκόρερ του ΝΒΑ, από την πρωτεύουσα των ΗΠΑ φουντώνουν ακόμα περισσότερο, ειδικότερα από τη στιγμή που ο ικανός σκόρερ δε θα αγωνιστεί λόγω του πρωτοκόλλου κορονοϊού στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα έχει έτσι όλο το χρόνο να μελετήσει πιο ενδελεχώς το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Σύμφωνα λοιπόν, με τον Jake Fischer του Bleacher Report, υπάρχουν αυτή τη στιγμή 4 ομάδες στη λίγκα, όπου -σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ίδιου του παίκτη- θα λάτρευε να αγωνιστεί ο BB!

Πιο συγκεκριμένα, αυτοί οι οργανισμοί είναι οι Boston Celtics, οι Golden State Warriors, οι Miami Heat και οι Philadelphia 76ers –που απέκλεισαν φέτος τους «Μάγους» με 4-1 στον πρώτο γύρο της Ανατολής– με τις 2 πρώτες να έχουν 2 τρανταχτά πλεονεκτήματα.

Οι μεν Κέλτες διαθέτουν τον παιδικό φίλο του Beal, τον Jayson Tatum, που έχει εκφράσει πολλάκις δημόσια την επιθυμία του να παίξει στο πλευρό του τρομερού σκόρερ, ενώ οι δε «Πολεμιστές» την πίεση των ήδη υπαρχόντων σταρ τους (Curry, Thompson, Green) προς τη διοίκηση της ομάδας για να αποκτήσει τον παίκτη των Wizards.

Πλέον, η μπάλα φαίνεται να είναι στα χέρια των πρωτευουσιάνων, που ενδέχεται ωστόσο να μη δώσουν τον Beal σε καμία από αυτές τις 4 αρμάδες.