Το ενδεχόμενο να μπει το Λας Βέγκας στον χάρτη του ΝΒΑ και να αποκτήσει τη δική του ομάδα αποκάλυψε ο Ανταμ Σίλβερ. Ο κομισάριος του ΝΒΑ τόνισε ότι υπάρχει σκέψη να αποκτήσει η πόλη την δική της ομάδα.

Και όχι άδικα. Το Λας Βέγκας φιλοξενεί από το 2004, το Summer League του ΝΒΑ. Και το φιλοξενεί με ιδανικό τρόπο, καθώς υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από τον κόσμο και της πόλης, αλλά και από τον κόσμο που συρρέει εκεί για να δει τα… δοκιμαστικά του ΝΒΑ και να απολαύσει νέα πιθανά αστέρια του αμερικανικού πρωταθλήματος που δοκιμάζονται εκεί από τις ομάδες.

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, τόνισε ότι αποτελεί μεγάλο σχέδιο του ΝΒΑ να φτιαχτεί μια ομάδα εκεί, διότι το ενδιαφέρον είναι τεράστιο: «Mια ομάδα στο Λας Bέγκας αποτελεί το επόμενο μεγάλο σχέδιο του ΝΒΑ. Για σχεδόν δύο βδομάδες μέσα στον Ιούλιο το Λας Βέγκας έχει την τεράστια προσοχή του ΝΒΑ. Υπολογίζω ότι έχουν γίνει 30.000 κρατήσεις δωματίων για εκείνη την περίοδο. Όλοι φαίνονται να απολαμβάνουν την πόλη και το μπάσκετ παράλληλα».

Από την άλλη, βέβαια το εγχείρημα δεν είναι τόσο εύκολο, διότι για να γίνει εφικτό είτε θα πρέπει να δημιουργηθεί μια καινούργια ομάδα στην πόλη, άρα θα πρέπει να αυξηθούν οι ομάδες που παίζουν ήδη στο ΝΒΑ, είτε κάποια από τις ομάδες που είναι ήδη στο ΝΒΑ θα πρέπει να αλλάξει  έδρα και να μετακομίσει στο Λας Βέγκας.

Για το ενδεχόμενο να μετακομίσει άλλη ομάδα στο Λας Βέγκας ο Ανταμ Σίλβερ τόνισε ότι ακόμα δεν υπάρχει κάποια τέτοια ένδειξη: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ άσχημα για το που εδρεύει η κάθε ομάδα. Δεν υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που να φανερώνουν ότι οι ομάδες θέλουν να αλλάξουν έδρα».