Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και μάλιστα ενώ απουσίαζαν τα “μεγάλα αστέρια” από αυτό, οι Memphis Grizzlies κατάφεραν να πανηγυρίσουν ένα σπουδαίο διπλό στο Μπρούκλιν κόντρα στους Nets με τη βοήθεια του “έξτρα πενταλέπτου”, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 111-116 υπέρ των “Αρκούδων”.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη του τη διάρκεια. Οι Nets υπενθυμίζουμε έπαιζαν με σημαντικές απουσίες, όπως είναι αυτές του Kevin Durant, Kyrie Irving, αλλά και του Spencer Dinwiddie, ενώ από την άλλη, αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι και ο “αστέρας” των φιλοξενούμενων Ja Morant.

Οι Brookly Nets είχαν την ευκαιρία να “καθαρίσουν” το ματς στα τελευταία δευτερόλεπτα του κανονικού αγώνα, ωστόσο ο LeVert αστόχησε και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, ένα άστοχο σουτ του Harris, έδωσε επί της ουσίας τη νίκη στους Memphis Grizzlies.

Για τους νικητές, ο Kyle Anderson τελείωσε το παιχνίδι όχι μόνο με 28 πόντους, αλλά και με ρεκόρ καριέρας, ενώ επάξια δίπλα του στάθηκε και ο Dilon Brooks, ο οποίος πρόσθεσε 24 πόντους. Εξαιρετική εμφάνιση και “double-double” έκανε ο Jonas Valanciunas με 14 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Από την αντίπερα όχθη, οι Nets είχαν σε καλή βραδιά τον Caris LeVert, ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 28 πόντους και 11 ασίστ, ενώ εξαιρετικός παρουσιάστηκε και ο Timothé Luwawu-Cabarrot που πρόσθεσε ακόμη 21 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 23-32, 55-54, 85-87, 106-106 (καν.αγ.), 111-116 (α’ παρ.)

Brooklyn Nets – Memphis Grizzlies 111-116