Σύμφωνα με δημοσίευμα του Mike Singer, δημοσιογράφο των Denver Nuggets όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος ο Paul Millsap, οι Brooklyn Nets και οι Golden State Warriors είναι οι 2 πιο πιθανές ομάδες για την απόκτηση του βετεράνου PF, ο οποίος παραμένει ακόμα free agent στη φετινή αγορά.

 


 

Ωστόσο, τα σημάδια δε δείχνουν καμία εξ αυτών των αρμάδων, με τους Boston Celtics να έχουν ένα «σκηνογραφικό» προβάδισμα!

Συγκεκριμένα, πριν από 18 ώρες -πριν δηλαδή δημοσιευτεί το ρεπορτάζ του Singer– ο έμπειρος «ψηλός» ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το σήμα των Κελτών -το τριφύλλι- ως ένδειξη καλής τύχης, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Λένε πως όσο πιο σκληρά δουλεύεις τόσο πιο τυχερός είσαι.

Εμμένω σε αυτό.
Συνεχίζω να δουλεύω».

 

Προφανώς, αμέσως προκλήθηκε θάλασσα αναταραχής στα σχόλια της φωτογραφίας, με τον πάλαι ποτέ συμπαίκτη του στους Atlanta Hawks και νυν center των Celtics, Al Horford, να σχολιάζει επίσης!

Το σημαδιακό με το όλο σίριαλ είναι το γεγονός πως ο πρώην παίκτης των Jazz, Ηawks και Nuggets θα βρει στη Βοστόνη 2 από τους καλύτερους φίλους του όλα αυτά τα χρόνια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας στο ΝΒΑ, τους Horford και Dennis Schroder, με τους οποίους συνεργάστηκε στα «Γεράκια»!

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAP (@paulmillsap4)