Ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες οι καυγάδες δεν λείπουν. Σε μία ομάδα σαν το Κλίβελαντ, δε, οι καυγάδες αποτελούν συνηθισμένο φαινόμενο.

Ο Τρίσταν Τόμπσον και ο Λεμπρόν Τζέιμς “αρπάχτηκαν” σε ένα τάιμ-άουτ κατά τη διάρκεια της δεύτερης παράτασης στον αγώνα με τους Πέισερς τους οποίους κέρδισαν εν τέλει με σκορ 135-130. Η αφορμή αυτής της διαφωνίας ήταν μία κακή αμυντική συνεργασία των δύο, η οποία οδήγησε σε αμαρκάριστο (και εύστοχο) τρίποντο του Πολ Τζορτζ

Στην επίμαχη φάση ο ΛεΜπρόν Τζέιμς προφανώς επέπληξε τον συμπαίκτη του για την άμυνα και ο Τόμπσον… βγήκε από τα ρούχα του, απαντώντας ανάλογα καθώς πήγαινε μπρος τον πάγκο. Ο καυγάς δεν σταμάτησε κατά τη διάρκεια του τάιμ άουτ που επακολούθησε. Οι δύο παίκτες συνέχισαν να τα λένε σε έντονο τόνο και ειδικά ο Τόμπσον δεν μπορούσε να ηρεμήσει με τίποτα.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν είχε δίκιο στο συγκεκριμένο καυγά με τον ίδιο ως ηγέτης που είναι, να ζητάει δημοσίως συγνώμη για τη συμπεριφορά του λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης…
Συγκεκριμένα τα λόγια του: «Δεν θα πρέπει να μιλάω με αυτόν τον τρόπο στους συμπαίκτες κατά τη διάρκεια ενός ματς. Οι σκέψεις που είχα στο μυαλό μου ήταν σωστές, όμως τα λόγια που βγήκαν από το στόμα μου δεν ήταν αυτά που έπρεπε. Αναλαμβάνω την ευθύνη ως ηγέτης της ομάδας. Δεν πρέπει να αντιδρώ έτσι. Όλα αυτά είναι καλό να μένουν στα αποδυτήρια της ομάδας». 

Ο Τρίσταν Τόμπσον, από τη μεριά του, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο συμβάν χαρακτηρίζοντας το με “έλλειψη επικοινωνίας”, τόνισε ότι όλοι είναι μια οικογένεια ενώ στο τέλος πρόσθεσε λακωνικά “πήραμε τη νίκη, προχωράμε”.

 

 

 

LeBron James and Tristan Thompson set the record straight on their in-game argument.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SportsCenter (@sportscenter) στις