Το χριστουγεννιάτικο πνεύμα δεν κράτησε πολύ για Ντάλας Μάβερικς και Χιούστον Ρόκετς.Μπορεί η παρέα του Τζέιμς Χάρντεν να πήρε την νίκη με 123-107,όμως το παιχνίδι είχε πολλά νεύρα και εντάσεις.

Συγκεκριμένα ο Τρέβορ Αρίζα μετά το τέλος του ματς περίμενε έξω από τα αποδυτήρια των Μάβερικς τον σέντερ Σάλα Μεχρί,καθώς όπως αποκάλυψε ο άσος των Ρόκετς,ο Μεχρί προσέβαλε την οικογένειά του μεταξύ τρίτης και τέταρτης περιόδου.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την έκρηξη του Αρίζα που αντάλλαξε λόγια με τον Μεχρί και δέχθηκε τεχνική ποινή,την δεύτερή του στον αγώνα, κάτι που σήμανε και την οριστική αποβολή του. Αφού ολοκληρώθηκε το ματς,ο Αρίζα παρέα με τους Χάρντεν,Μπέβερλι και Γκόρντον κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια του Ντάλας,ωστόσο αστυνομικοί και σεκιούριτι δεν επέτρεψαν την κλιμάκωση της κατάστασηςΝτερόν Ουίλιαμς προσπάθησε να ηρεμήσει τον Αρίζα ενώ ο Μεχρί δεν βγήκε από τα αποδυτήρια και αργότερα τόνισε πως δεν είπε ποτέ όσα του καταλογίζει ο Αρίζα.

Πέρα από αυτό το συμβάν,ο Πάτρικ Μπέβερλι που δεν αγωνίστηκε,φώναζε συνεχώς προς το μέρος του προπονητή των Μάβερικς,Ρικ Κάρλαϊλ,την ώρα που πήγαινε στην συνέντευξη τύπου,χωρίς να έχει εξακριβωθεί ο λόγος.

Το ματς είχε συνολικά οκτώ τεχνικές ποινές,δύο αντιαθλητικά κατά των Μάβερικς και μια αποβολή,αυτή του Αρίζα.Ο Τζέιμς Χάρντεν από την μεριά του τόνισε: «Δεν ξέρω τι έπαθαν οι αντίπαλοι.Δεν μας σεβάστηκαν και φέρθηκαν αντιεπαγγελματικά,τόσο οι παίκτες όσο και οι προπονητές.Αυτό όμως μας έδωσε ώθηση».

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

 mavs rockets 2

mavs rockets 3

Τα highlights του αγώνα: