Ο Στεφ Κάρι, ήταν ασφαλώς το κεντρικό πρόσωπο, σε περιοδεία που έκανε στην Ασία, για τους εκατομμύρια θαυμαστές που διαθέτει στην άλλη πλευρά του Ειρηνικού Ωκεανού. Ο ηγέτης των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, συμμετείχε μάλιστα σε τουρνουά που διοργανώθηκε κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας και ήταν εκείνος που είχε τη δυνατότητα να δώσει την νίκη στην ομάδα του στον τελικό, αλλά ο Τζακ Μαμούγιακ… είχε άλλη άποψη.

Στην τελευταία επίθεση του αγώνα που διεξαγόταν στην Ταϊβάν και με τη δική του ομάδα μπροστά, ο διεθνής με την εθνική Φιλιππινών έχει αναλάβει το προσωπικό μαρκάρισμα του Κάρι. Είναι σίγουρο, ότι εκείνος θα πάρει το σουτ και πράγματι αυτό συμβαίνει. Ο Κάρι σηκώνεται για τρεις, αλλά θα δει… τον ουρανό σφοντύλι, με τον 17χρονο Μαμούγιακ να πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό μπλοκ και να παίρνει την νίκη για την ομάδα του.

Η φάση αυτή, δε θα μπορούσε παρά να τον καταστήσει Πολυτιμότερο Παίκτη του τουρνουά, με τον ίδιο να παραλαμβάνει το βραβείο αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού και να αναγκάζει τον Κάρι σε υπόκλιση.