Ο φοβερός και τρομερός Μαρκ Κιούμπαν συνεχίζει να προκαλεί… απορίες αναφορικά με τη σιγουριά του για τους Ντάλας Μάβερικς της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μετά τη δήλωσή του πως η μη απόκτηση του Ντουάιτ Χάουαρντ θα λειτουργήσει… ευεργετικά για τους “Καουμπόηδες”, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου έκανε νέες δηλώσεις τονίζοντας πως ο Ντιρκ Νοβίτσκι μπορεί εύκολα να κερδίσει τον τίτλο του MVP τη νέα αγωνιστική περίοδο.

“Χτύπα ξύλο, αν μείνουμε υγιείς, πιστεύω πως ο κόσμος παραβλέπει τον Ντιρκ (Νοβίτσκι) ενώ δεν θα έπρεπε. Όπως του λέω κατά καιρούς, ο Καρλ Μαλόουν κέρδισε τον τίτλο του MVP στα 35 του και δεν υπάρχει λόγος να μην τον συμπεριλαμβάνουμε στη συζήτηση για τον τίτλο του MVP ακόμα και στην ηλικία των 35. Μπορώ, επίσης, να σας πω ότι ο τρόπος με τον οποίο ο κόσμος τον προσπερνά και τον παραβλέπει είναι ένα εξαιρετικό κίνητρο για τον ίδιο“, δήλωσε χαρακτηριστικά στο ESPN ο Μαρκ Κιούμπαν.

Υπερβολές ή απλά… υπέρμετρη σιγουριά για την ομάδα που θα παρουσιάσει στο παρκέ του ΝΒΑ ο Ρικ Κάρλαϊλ τη νέα αγωνιστική περίοδο;